Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the arugula leaves and green onions.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте листья руколы и зеленый лук.
Mix vegetable oil, soy sauce and Dijon mustard in a deep bowl.
Смешайте в глубокой миске растительное масло, соевый соус и дижонскую горчицу.
Thinly slice the smoked chicken and chop the green onions.
Нарежьте тонкими ломтиками копченую курицу и накрошите зеленый лук.
Place arugula leaves on a beautiful plate. Place chicken slices on the greens and add a few drops of Dijon mustard sauce.
На красивую тарелку выложите листья руколы. На зелень выложите слайсы курицы и добавьте несколько капель соуса с дижонской горчицей.
Add honey mushrooms and finely chopped green onions to the salad. Salt and pepper to taste. Ready!
Добавьте в салат опята и мелконарезанный зеленый лук. Посолите и поперчите по вкусу. Готово!