If you are using frozen fillets, you must first defrost them completely.
Если вы используете замороженное филе, необходимо его предварительно полностью разморозить.
Salt the meat. Mix salt, sugar, pepper mixture, one teaspoon of paprika and coriander in a separate bowl. Rub the fillet thoroughly with the prepared mixture. Cover with a lid and leave in the refrigerator for 24 hours.
Засолите мясо. Смешайте в отдельной посуде соль, сахар, смесь перцев, одну чайную ложку паприки и кориандр. Тщательно натрите филе подготовленной смесью. Накройте крышкой и оставьте в холодильнике на 24 часа.
Add spices. The next day, remove the turkey and rinse thoroughly under running water. Dry it well with a paper towel. Squeeze the garlic. Rub the fillets on all sides with the garlic and remaining paprika. Wrap the fillet in gauze or cotton cloth. Place in the refrigerator for 24 hours.
Добавьте специй. На следующий день достаньте индейку и тщательно промойте под проточной водой. Хорошо обсушите ее бумажным полотенцем. Выдавите чеснок. Натрите филе со всех сторон чесноком и оставшейся паприкой. Заверните филе в марлю или хлопчатобумажную ткань. Уберите в холодильник на 24 часа.
Finish cooking. The next day, replace the gauze or cloth with a fresh one. Refrigerate for 3 days.
Завершите приготовление. На следующий день замените марлю или ткань на свежую. Уберите в холодильник на 3 дня.
Slice the turkey into thin slices and serve.
Нарежьте индейку тонкими слайсами и подавайте к столу.