Rinse and dry the arugula. Wash the bell pepper and remove seeds and membranes. Pour boiling water over the prunes for 5 minutes, and then drain in a colander. Separate the chicken meat from the bones.
Ополосните и просушите рукколу. Болгарский перец помойте и очистите от семечек и перегородок. Чернослив залейте кипятком на 5 минут, а затем откиньте на дуршлаг. Куриное мясо отделите от костей.
Cut the prunes into two parts.
Разрежьте чернослив на две части.
Cut the Parmesan into thin slices.
Пармезан нарежьте тонкими слайсами.
Cut the smoked chicken into thin slices.
Копченую курицу нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the bell pepper into strips.
Болгарский перец нарежьте соломкой.
Chop the walnuts a little with a knife.
Грецкие орехи немного измельчите с помощью ножа.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the chicken and bell pepper for 5 minutes. At the very end, add paprika and dried herbs. Stir and remove from heat.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте курицу и болгарский перец в течение 5 минут. В самом конце добавьте паприку и сушеные травы. Перемешайте и снимите с огня.
Place a “pillow” of arugula on a large flat plate. Leave a few leaves for salad garnish. Place the fried chicken and bell pepper on top of the arugula.
На большую плоскую тарелку выложите «подушку» из рукколы. Оставьте несколько листочков на украшение для салата. Сверху на рукколу выложите обжаренную курицу с болгарским перцем.
Next, lay out the parmesan slices and prunes. Sprinkle everything with walnuts. Dress the salad with a mixture of olive oil and balsamic vinegar and garnish with arugula leaves.
Далее выложите слайсы пармезана и чернослив. Посыпьте все грецким орехом. Заправьте салат смесью оливкового масла и бальзамического уксуса и украсьте листьями рукколы.
Salad with chicken, prunes and walnuts is ready. Bon appetit!
Салат с курицей, черносливом и грецкими орехами готов. Приятного аппетита!