Prepare all ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Break two chicken eggs into a deep bowl. Add sugar, salt, vegetable oil and milk. Mix everything.
В глубокую миску разбейте два куриных яйца. Добавьте сахар, соль, растительное масло и молоко. Всё перемешайте.
Sift flour into a bowl. Add cocoa powder, cinnamon and baking powder.
Просейте в миску муку. Добавьте какао-порошок, корицу и разрыхлитель.
Knead elastic dough.
Замесите эластичное тесто.
Divide the dough into small pieces and roll each into a ball. Cover a baking sheet with parchment and grease it with vegetable oil. Place the dough balls on a baking sheet and press down lightly to form gingerbread cookies. Sprinkle the products with sugar.
Разделите тесто на небольшие кусочки и скатайте каждый в шарик. Застелите противень пергаментом и смажьте его растительным маслом. Выложите шарики из теста на противень и слегка придавите, чтобы получились пряники. Посыпьте изделия сахаром.
Place the gingerbread cookies in the oven for 30-40 minutes. When ready, remove and cool.
Отправьте пряники выпекаться в духовку на 30-40 минут. По готовности достаньте и остудите.
Gingerbread cookies are ready. Bon appetit!
Пряники готовы. Приятного аппетита!
Prepare a special protein glaze and cover the gingerbread cookies with it.
Приготовьте специальную белковую глазурь и покройте ею пряники.