Wash and dry the cabbage. Peel the onions. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Помойте и обсушите капусту. Репчатый лук очистите. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Break the chicken eggs into a deep bowl and pour in the milk. Shake everything with a whisk.
В глубокую миску разбейте куриные яйца и влейте молоко. Взболтайте всё венчиком.
Sift flour into a bowl, add salt and baking powder.
Просейте в миску муку, добавьте соль и разрыхлитель.
Mix the dough thoroughly until smooth. The consistency should resemble thick sour cream. If the dough is too liquid, add a little more flour.
Тщательно перемешайте тесто до однородного состояния. Консистенция должна напоминать густую сметану. Если тесто получилось слишком жидким, то добавьте еще немного муки.
Now start filling. To do this, finely chop the onion.
Теперь займитесь начинкой. Для этого мелко нарежьте репчатый лук.
Chop the cabbage into thin strips.
Капусту нашинкуйте тонкой соломкой.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions over medium heat for 5-7 minutes until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук на среднем огне в течение 5-7 минут до золотистого цвета.
Add cabbage to the pan and fry it along with the onion for about 10 minutes until soft.
Добавьте в сковороду капусту и жарьте ее вместе с луком примерно 10 минут до мягкости.
Salt and pepper the filling to taste. Add dried herbs. Stir and remove from heat.
Посолите и поперчите начинку по вкусу. Добавьте сушеные травы. Перемешайте и снимите с огня.
Grease a pie pan with butter. Pour half of the dough into the bottom of the mold. Spread the cabbage filling evenly on top of the dough. Then pour in the remaining batter.
Смажьте форму для пирога сливочным маслом. Вылейте на дно формы половину от объема теста. Сверху на тесто равномерно выложите капустную начинку. Затем вылейте оставшееся тесто.
Place the pie in the oven for 40-50 minutes.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 40-50 минут.
Jellied pie with cabbage is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с капустой готов. Приятного аппетита!
Add fresh herbs, spinach or broccoli to the filling.
Добавьте в начинку свежую зелень, шпинат или брокколи.