Peel the onions and garlic. Wash the tomato and bell pepper. Remove seeds and membranes from the pepper. Remove sausages from packaging.
Очистите репчатый лук и чеснок. Помидор и болгарский перец помойте. Из перца удалите семечки и перегородки. Сосиски очистите от упаковки.
Cut the sausages into small semicircular pieces.
Нарежьте сосиски небольшими полукруглыми кусочками.
Cut the onion into thin half rings.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Cut the bell pepper into strips.
Болгарский перец нарежьте соломкой.
Cut the tomato into small cubes.
Помидор нарежьте небольшими кубиками.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Add paprika to the oil and fry it for half a minute.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Добавьте паприку в масло и обжарьте ее полминуты.
Fry the onions in aromatic oil for 5-7 minutes. Then add the garlic and cook for another 1 minute.
Обжарьте репчатый лук на ароматном масле в течение 5-7 минут. Затем добавьте чеснок и жарьте еще 1 минуту.
Add sausage, bell pepper, tomatoes and sauerkraut. Stir. Salt and pepper the dish to taste.
Добавьте сосиски, болгарский перец, помидоры и квашеную капусту. Перемешайте. Посолите и поперчите блюдо по вкусу.
Cover everything with a lid and simmer for about 30-40 minutes until done.
Накройте все крышкой и тушите примерно 30-40 минут до готовности.
Stewed sauerkraut with sausages is ready. Bon appetit!
Тушеная квашеная капуста с сосисками готова. Приятного аппетита!
Garnish the dish with fresh parsley.
Украсьте блюдо свежей петрушкой.