Boil carrots, potatoes and beets until soft. Peel all vegetables. Boil the eggs hard and also peel them. Remove the herring fillets from the packaging.
Отварите морковь, картофель и свеклу до мягкости. Очистите все овощи. Яйца отварите вкрутую и также очистите. Филе сельди извлеките из упаковки.
Grate potatoes, carrots, beets and eggs on a coarse grater.
Натрите картофель, морковь, свеклу и яйца на крупной терке.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the herring into small cubes.
Сельдь нарежьте маленькими кубиками.
Use a large metal ring, flat-bottomed salad bowl, or baking dish. Place potatoes on the bottom, salt them to taste and brush with a tablespoon of mayonnaise.
Возьмите большое металлическое кольцо, салатник с плоским дном или форму для запекания. На дно выложите картофель, посолите его по вкусу и смажьте столовой ложкой майонеза.
Next, lay out a layer of herring and onions.
Далее выложите слой селедки и репчатого лука.
Add grated eggs and another layer of mayonnaise.
Выложите тертые яйца и снова слой майонеза.
Then add a layer of carrots and another layer of mayonnaise.
Затем выложите слой моркови и еще один слой майонеза.
Place the final layer of grated beets. Lubricate it on top with the remaining mayonnaise.
Финальным слоем выложите тертую свеклу. Смажьте ее сверху оставшимся майонезом.
Garnish the salad with dill if desired. Ready. Bon appetit!
Украсьте салат укропом по желанию. Готово. Приятного аппетита!