Boil beets, potatoes and carrots until soft and cool. Peel all vegetables. Drain liquid from cucumbers and peas.
Отварите свеклу, картофель и морковь до мягкости и остудите. Очистите все овощи. С огурцов и горошка слейте жидкость.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the carrots into small cubes measuring 5 mm.
Морковь нарежьте маленькими кубиками размером 5 мм.
Also cut the potatoes into small 5mm cubes.
Картофель также нарежьте маленькими кубиками размером 5 мм.
Cut the gherkins into small circles.
Корнишоны нарежьте небольшими кружочками.
Cut the beets into small cubes.
Свеклу нарежьте небольшими кубиками.
Also cut the herring fillet into small cubes.
Филе сельди также нарежьте небольшими кубиками.
Place potatoes, carrots, peas, beets and onions in a deep salad bowl. Salt, pepper and season the vinaigrette with vegetable oil. Stir.
В глубокий салатник выложите картофель, морковь, горошек, свеклу и репчатый лук. Посолите, поперчите и заправьте винегрет растительным маслом. Перемешайте.
Using a salad mold, spoon a portion of the vinaigrette onto a plate.
С помощью специальной формочки для салата выложите на тарелку порцию винегрета.
Place a layer of herring on top. Carefully remove the mold. Make the remaining portions in this manner. This presentation looks very interesting and gives the vinaigrette a restaurant look. You don't have to arrange the salad this way.
Сверху выложите слой сельди. Аккуратно снимите форму. Таким образом сделайте остальные порции. Такая подача выглядит очень интересно и придает винегрету ресторанный вид. Вы можете не выкладывать салат таким образом.
Vinaigrette with herring is ready. Bon appetit!
Винегрет с сельдью готов. Приятного аппетита!
Garnish the vinaigrette with red onion rings and parsley.
Украсьте винегрет кольцами красного репчатого лука и петрушкой.