Wash the beets, cucumbers and green onions. Boil chicken eggs hard and peel.
Помойте свеклу, огурец и зеленый лук. Куриные яйца отварите вкрутую и очистите.
Boil the beets until tender for 40-50 minutes.
Отварите свеклу до готовности в течение 40-50 минут.
Slice the green onions diagonally into thin pieces.
Нарежьте зеленый лук наискосок тонкими перышками.
Cut the eggs into small strips or pass them through an egg slicer.
Яйца нарежьте небольшой соломкой либо пропустите через яйцерезку.
Cut the cucumbers into thin strips.
Огурцы нарежьте тонкой соломкой.
Cool the finished beets and peel them. Also cut it into thin strips.
Готовую свеклу остудите и очистите. Нарежьте ее также тонкой соломкой.
Place cucumber, eggs, beets and green onions on a plate.
В тарелку выложите огурец, яйца, свеклу и зеленый лук.
Fill everything with cold boiled water. Add lemon juice, salt and sugar to taste.
Залейте все холодной кипяченой водой. Добавьте лимонный сок, соль и сахар по вкусу.
Add sour cream and chopped dill to beetroot soup. Stir.
Добавьте в свекольник сметану и рубленый укроп. Перемешайте.
Cold beetroot soup is ready. Bon appetit!
Холодный свекольник готов. Приятного аппетита!
Serve the beetroot dumplings with garlic.
Подайте к свекольнику пампушки с чесноком.