Check all the necessary ingredients to prepare the dish. Wash vegetables and herbs, boil carrots and potatoes in advance.
Проверьте все необходимые ингредиенты для приготовления блюда. Помойте овощи и зелень, заранее отварите морковь и картофель.
Dice the potatoes, bell peppers and tomatoes.
Нарежьте кубиками картофель, болгарский перец и помидоры.
Chop the carrots and onions.
Нарежьте морковь и лук.
Chop the garlic and finely chop the green onions.
Измельчите чеснок, мелко нарежьте зеленый лук.
Peel and chop the beets.
Очистите и нарежьте свеклу.
Prepare a fry of onions, carrots, garlic, peppers and tomatoes. Fry the vegetables over medium heat in a preheated frying pan with vegetable oil for 3-5 minutes.
Приготовьте поджарку из лука, моркови, чеснока, перца и помидоров. Обжарьте овощи на среднем огне на предварительно разогретой сковородке с растительным маслом в течение 3-5 минут.
Boil the beets in water with vinegar for 30-35 minutes.
Отварите свеклу в воде с добавлением уксуса в течение 30-35 минут.
Add fried vegetables, salt and pepper to taste to the soup. Cook the soup for another 3-5 minutes.
Добавьте в суп поджарку из овощей, соль и перец по вкусу. Варите суп еще 3-5 минут.
Turn off the soup and add chopped green onions.
Выключите суп и добавьте нарезанный зеленый лук.
Divide the soup into serving bowls, let cool and serve. Bon appetit!
Разложите суп по порционным тарелкам, дайте остыть и подавайте к столу. Приятного аппетита!