Boil chicken, potatoes, beets and eggs. The beets should be boiled in a separate pan, since the soup will be prepared based on beet broth. Prepare all the ingredients for the dish.
Отварите курицу, картофель, свеклу и яйца. Свеклу следует отваривать в отдельной кастрюле, так как суп будет приготовляться на основе свекольного отвара. Подготовьте все ингредиенты для блюда.
Chop the chicken eggs.
Нарежьте куриные яйца.
Peel and cut the boiled potatoes into slices.
Очистите и нарежьте ломтиками отварную картошку.
Also cut the chicken into slices.
Также ломтиками нарежьте курицу.
Slice a fresh cucumber.
Нарежьте свежий огурец.
Grate the boiled beets on a coarse grater.
Натрите вареную свеклу на крупной терке.
Place the beet broth on the fire. Add chopped potatoes.
Поставьте отвар из-под свеклы на огонь. Добавьте нарезанный картофель.
Add chicken to the soup.
Добавьте в суп курицу.
Dissolve tomato paste in beet broth, add salt and pepper to taste.
Растворите в свекольном отваре томатную пасту, добавьте соль и перец по вкусу.
Cool the soup and add chopped chicken eggs to it.
Остудите суп и добавьте в него нарезанные куриные яйца.
Add chopped cucumbers to the cooled soup.
Добавьте в остуженный суп нарезанные огурцы.
Divide the soup into serving bowls. Before serving, add a spoonful of sour cream. Bon appetit!
Разложите суп по порционным тарелкам. Перед подачей добавьте ложку сметаны. Приятного аппетита!