Rinse turkey and pat dry with paper towel to remove excess moisture. Check all the necessary ingredients for the dish. Prepare your work surface.
Промойте индейку и обсушите бумажным полотенцем, чтобы удалить лишнюю влагу. Проверьте все необходимые ингредиенты для блюда. Подготовьте рабочую поверхность.
Cut the turkey into equal-sized portions.
Нарежьте индейку на порционные кусочки одинакового размера.
Sprinkle the chopped turkey with salt, dried garlic and spices, mix thoroughly and transfer to a plate where the meat can marinate lightly.
Посыпьте нарезанную индейку солью, сушеным чесноком и специями, тщательно перемешайте и переложите в тарелку, где мясо сможет слегка промариноваться.
Dredge each piece of turkey in flour.
Обваляйте каждый кусочек индейки в муке.
Then dip the meat in water. The most convenient way to do this is with a colander.
Затем окуните мясо в воду. Удобнее всего это сделать с помощью дуршлага.
Then roll the nuggets in flour again.
Затем снова обваляйте наггетсы в муке.
Deep fry the turkey nuggets for 5-7 minutes until cooked through.
Готовьте наггетсы из индейки во фритюре в течение 5-7 минут до готовности.
Place cooked nuggets on paper towels to remove any remaining oil.
Выложите готовые наггетсы на бумажные полотенца, чтобы удалить остатки масла.
Serve nuggets with your favorite sauce on serving plates. Bon appetit!
Подавайте наггетсы с любимым соусом на порционных тарелках. Приятного аппетита!