Check all the necessary ingredients, wash the chicken eggs. Prepare your work surface and turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте куриные яйца. Подготовьте рабочую поверхность, заранее включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Beat eggs and sugar until smooth.
Взбейте яйца и сахар до однородности.
Add sour cream and cottage cheese and mix until smooth.
Добавьте сметану и творог и также смешайте до однородности.
Add sifted flour and a pinch of salt to the dough.
Добавьте в тесто просеянную муку и щепотку соли.
Mix the dough until smooth.
Смешайте тесто до однородности.
Grease a baking dish with butter and carefully pour the dough into it. Bake the pie for 30-35 minutes in a preheated oven.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом и аккуратно вылейте в нее тесто. Запекайте пирог в течение 30-35 минут в предварительно разогретой духовке.
Let the cake cool slightly and remove from the pan. The dish is ready!
Дайте пирогу немного остыть и извлеките из формы. Блюдо готово!
Divide the pie among plates and garnish with chocolate topping. Powdered sugar and fresh mint would be a great addition. Bon appetit!
Разложите пирог по тарелкам и украсьте шоколадным топпингом. Отличным дополнением будет сахарная пудра и свежая мята. Приятного аппетита!