Check the ingredients needed: peel the carrots, remove the top leaves of the cabbage, cut and remove the stalk. Prepare your work surface.
Проверьте необходимые ингредиенты: очистите морковь, снимите верхние листья капусты, разрежьте и удалите кочерыжку. Подготовьте рабочую поверхность.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Using a vegetable slicer or knife, cut the carrots into thin, long slices.
Используя овощерезку или нож нарежьте морковь тонкими длинными ломтиками.
Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Place the cabbage in a deep bowl and lightly press with your hands so that the cabbage releases its juice.
Переложите капусту в глубокую миску и слегка помните руками, чтобы капуста дала сок.
Prepare the marinade for the cabbage. To do this, heat the vegetable oil, pour it into the carrots, add garlic, spices, salt and sugar.
Приготовьте маринад для капусты. Для этого нагрейте растительное масло, влейте его к моркови, добавьте чеснок, специи, соль и сахар.
Mix carrots and spiced oil and cabbage. Add vinegar and mix ingredients thoroughly. Leave the pickled cabbage in a warm room for 9-10 hours.
Смешайте морковь и масло со специями и капусту. Добавьте уксус и тщательно перемешайте ингредиенты. Оставьте маринованную капусту в теплом помещении на 9-10 часов.
The dish is ready! Bon appetit!
Блюдо готово! Приятного аппетита!