Prepare all the ingredients for the preparation, sterilize the jars and lids for storing the dish.
Подготовьте все ингредиенты для заготовки, простерилизуйте банки и крышки для хранения блюда.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Dilute tomato paste in a liter of water (the amount of ingredients is calculated for 1 950 ml can). Add salt, pepper to taste, vegetable oil, paprika.
Разведите томатную пасту в литре воды (количество ингредиентов рассчитано на 1 банку 950 мл). Добавьте соль, перец по вкусу, растительное масло, паприку.
Mix cabbage and garlic. Add a pinch of sugar and mix the vegetables thoroughly.
Смешайте капусту и чеснок. Добавьте щепотку сахара и тщательно перемешайте овощи.
Place the cabbage with garlic in a jar and fill with cooled tomato juice.
Уложите капусту с чесноком в банку и залейте остывшим томатным соком.
Close the jar with a lid and put it in a cool, dark place. The dish is ready!
Закройте банку крышкой и уберите в прохладное темное место. Блюдо готово!