Rinse chicken legs with cold water and pat dry with paper towel. Peel the onions.
Ополосните куриные окорочки холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите репчатый лук.
Cut the legs at the joint into the drumsticks and thighs. Cut each thigh into two more pieces.
Разрежьте окорочки по суставу на голени и бедра. Каждое бедро разрежьте еще на две части.
Cut the onion into large rings.
Репчатый лук нарежьте крупными кольцами.
Place chicken, onion and mayonnaise in a deep bowl.
В глубокую миску выложите курицу, лук и майонез.
Add salt, black pepper and chicken spices. Mix everything with your hands. Crush the onion a little to release its juice.
Добавьте соль, черный перец и специи для курицы. Всё перемешайте руками. Немного раздавите лук, чтобы он дал сок.
Cover the chicken with cling film and marinate in the refrigerator for 2 hours.
Накройте курицу пищевой пленкой и уберите на 2 часа в холодильник мариноваться.
Place marinated chicken on skewers.
Замаринованную курицу насадите на шампуры.
Preheat the oven to 200°C or light the grill. Fry the kebab for 15-20 minutes. You can check if the chicken is done by cutting it. If the juice comes out clear, the chicken is ready.
Разогрейте духовку до 200 °С или растопите мангал. Обжарьте шашлык в течение 15-20 минут. Готовность курицы можно проверить, надрезав ее. Если сок выделяется прозрачный, то курица готова.
Serve skewers with fresh cilantro and thin onion rings. Bon appetit!
Подайте шашлык со свежей кинзой и тонкими кольцами репчатого лука. Приятного аппетита!
Serve pita bread and tomato sauce with the kebab. Fresh vegetables will be an excellent addition to barbecue: tomatoes, cucumbers, green onions and bell peppers.
Подайте к шашлыку лаваш и томатный соус. Отличным дополнением к шашлыку станут свежие овощи: помидоры, огурцы, зеленый лук и болгарские перцы.