Rinse the chicken fillet with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the apple, iceberg lettuce and celery stalks. Remove the seeds from the apple.
Ополосните куриное филе холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте яблоко, салат айсберг и стебли сельдерея. Из яблока удалите семечки.
Heat a frying pan and pour in sunflower oil. Rub the chicken fillet with pepper and salt and place in the pan.
Разогрейте сковороду и влейте подсолнечное масло. Натрите куриное филе перцем и солью и выложите в сковороду.
Fry the fillet on both sides for 15-20 minutes. To test the chicken for doneness, cut into it. If the juice flows out clear, then the chicken is ready.
Обжарьте филе с обеих сторон в течение 15-20 минут. Чтобы проверить готовность курицы, надрежьте ее. Если сок вытекает прозрачный, то курица готова.
Cut the celery stalks into thin slices.
Стебли сельдерея нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the apple into thin slices.
Яблоко нарежьте тонкими дольками.
Tear the iceberg lettuce with your hands.
Салат айсберг порвите руками.
Cut the chicken fillet into slices.
Куриное филе нарежьте ломтиками.
Place lettuce leaves on a plate. Top with celery, chicken and apples.
Выложите на тарелку листья салата. Сверху — сельдерей, курицу и яблоки.
Drizzle the salad with olive oil. Salt and pepper to taste. Ready. Bon appetit!
Полейте салат оливковым маслом. Посолите и поперчите по вкусу. Готово. Приятного аппетита!
Add cherry tomatoes and mozzarella balls to the salad.
Добавьте в салат помидоры черри и шарики моцареллы.