Rinse the leg with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the green onions. Preheat oven to 200°C.
Ополосните окорочок холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте зеленый лук. Разогрейте духовку до 200 °С.
Remove bones and joints from the ham.
Удалите из окорочка кости и суставы.
Place the leg skin side down, straighten and pound to a thickness of 5 mm. Salt and pepper it.
Положите окорочок кожей вниз, расправьте и отбейте до толщины 5 мм. Посолите его и поперчите.
Heat the oil in a frying pan and crack the eggs. Pierce the yolks with a spatula. Fry the eggs until done.
Разогрейте масло в сковороде и разбейте куриные яйца. Проткните лопаткой желтки. Жарьте яйца до готовности.
Salt and pepper the scrambled eggs to taste, sprinkle with coarsely chopped green onions and paprika.
Посолите и поперчите яичницу по вкусу, посыпьте крупно нарезанным зеленым луком и паприкой.
Fold the finished fried eggs several times and place on the beaten leg.
Готовую яичницу сложите в несколько раз и выложите на отбитый окорочок.
Wrap the filling in chicken meat. Secure the roll with toothpicks.
Заверните начинку в куриное мясо. Скрепите рулет при помощи зубочисток.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the chicken roll on it. Grease the roll with mayonnaise.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите на нее куриный рулет. Смажьте рулет майонезом.
Place the roll in the oven for 30 minutes at 200°C.
Отправьте рулет в духовку на 30 минут при 200 °С.
Cut the roll into slices, place on a plate and sprinkle with green onions. Bon appetit!
Нарежьте рулет на ломтики, выложите на тарелку и посыпьте зеленым луком. Приятного аппетита!
Add a side dish such as mashed potatoes or steamed broccoli to the roll.
Добавьте к рулету гарнир, например, картофельное пюре или брокколи на пару.