Strip the pork of films and veins, rinse with cold water and pat dry with paper towels. Cut the meat into 1 cm thick medallions. Prepare the remaining ingredients.
Зачистите свинину от пленок и жил, ополосните холодной водой и промокните бумажными полотенцами. Нарежьте мясо на медальоны толщиной 1 см. Подготовьте остальные ингредиенты.
Pound the pork to a thickness of 5 mm.
Отбейте свинину до толщины 5 мм.
Salt and pepper the meat to taste on both sides.
Посолите и поперчите мясо по вкусу с обеих сторон.
In a wide bowl, beat the chicken egg.
В широкой миске взболтайте куриное яйцо.
In another bowl, mix breadcrumbs and paprika.
В другой миске смешайте панировочные сухари и паприку.
Dip each pork chop in the egg.
Обмакните каждую свиную отбивную в яйцо.
Then roll the meat in breadcrumbs.
Затем обваляйте мясо в сухарях.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Sear the pork chops for 3 minutes on each side. The readiness of the meat can be determined by piercing it. If the juice flows out clear, the meat is ready.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Обжарьте свиные отбивные по 3 минуты с каждой стороны. Готовность мяса можно определить, проткнув его. Если сок вытекает прозрачный, мясо готово.
Place cooked rump steaks on paper towels to remove excess oil.
Готовые ромштексы выложите на бумажные полотенца, чтобы удалить лишнее масло.
Serve rump steaks on fresh lettuce leaves. Add sauce to them to taste. Bon appetit!
Подайте ромштексы на листьях свежего салат. Добавьте к ним соус по вкусу. Приятного аппетита!
Add a side dish to your rump steaks, such as mashed potatoes, rice, or a fresh vegetable salad.
Добавьте к ромштексам гарнир, например, картофельное пюре, рис или салат из свежих овощей.