It is better to use beef tenderloin for this dish. For rump steak, beef of the highest quality is used, without films and veins. This beef has a dark pink color. Using this beef, you will get excellent results. Rinse the meat under cold water and lightly pat with a napkin to remove excess moisture.
Для блюда лучше использовать говяжью вырезку. Для ромштекса используется говядина высшего качества, без пленок и жилок. Такая говядина имеет темно-розовый цвет. Используя такую говядину, вы получите отличный результат. Промойте мясо под холодной водой и слегка обмакните салфеткой, для удаления излишней влаги .
Be sure to cut the meat across the grain into small pieces. 20-25 millimeters thick. Do not beat each piece too much; its thickness should be 15-20 millimeters. Rub with pepper mixture.
Мясо обязательно режьте поперек волокон на небольшие ломти. Толщиной по 20-25 миллиметров. Каждый кусок не сильно отбейте, его толщина должна стать 15-20 миллиметров. Натрите смесью перцев.
Beat the egg with a fork until smooth. And dip each piece one by one into the egg mixture.
Яйцо взбейте вилкой до однородности. И каждый кусок поочередно обмакните в яичную смесь.
Then roll in breadcrumbs, pressing well and leaving no open areas around the edges. The juiciness of the meat depends on the quality of the breading.
Затем обваляйте в панировочных сухарях, хорошо прижимая и не оставляя открытых участков по краям. От качества панировки зависит сочность мяса.
Pour 4-5 cm of oil into the frying pan and heat it well. Fry each piece on both sides. Approximately 1-2 minutes each side.
В сковороду налейте масло на 4-5 см. и хорошо раскалите. Обжарьте каждый кусочек с двух сторон. Каждую сторону примерно 1-2 минуты.
Then add salt. It is better to salt the dish after the crust appears, which will prevent the juice from leaking out. To improve the taste, you can add a spoon of ghee.
Затем посолите. Солить блюдо лучше после появления корочки, что предотвратит вытекание сока. Для улучшения вкуса можно добавить ложку топленого масла.