Rinse the meat well under cold water and leave for a while. It should be at room temperature to cook.
Мясо хорошо промойте под холодной водой и оставьте на некоторое время. Для приготовления оно должно быть комнатной температуры.
Cut the meat into 2.5 cm slices across the grain. Place each piece in a bag and lightly beat on both sides. The meat should be about 1.5 cm thick. Then rub with pepper.
Нарежьте мясо на ломти поперек волокон, по 2,5 см. Положите каждый кусочек в пакет и несильно отбейте с двух сторон. Мясо должно получиться толщиной примерно 1,5 см. Затем натрите перцем.
Break the egg into a bowl and beat with a fork until smooth.
Яйцо разбейте в миску и взбейте вилкой до однородности.
Dip each finished piece of meat first into the egg mixture, then into breadcrumbs.
Каждый готовый кусок мяса обмакните сначала в яичную смесь, затем в панировочные сухари.
Pour oil into the frying pan until it completely covers the bottom and heat well. Fry each piece on both sides. Approximately 1-2 minutes each side. Then add salt.
В сковороду налейте масло, чтобы оно полностью закрыло дно и хорошо раскалите. Обжарьте каждый кусочек с двух сторон. Каждую сторону примерно 1-2 минуты. Затем посолите.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите на крупной терке сыр.
Cover a baking sheet with foil. Place the rump steaks at a distance from each other. Sprinkle generously with cheese on top.
Противень застелите фольгой. Выложите ромштексы на расстоянии друг от друга. Сверху обильно посыпьте сыром.
Place the dish in an oven preheated to 180 degrees. The cheese should melt and clear juice should flow from the meat.
Поместите блюдо в разогретую до 180 градусов духовку. Сыр должен расплавиться, а из мяса течь прозрачный сок.