Take medium onions and lemon. Since medium onions are thinner in volume, they can be cut thinly. Measure out the required amount of oil.
Возьмите средние луковицы и лимон. Так как средние луковицы более тонкие в объеме, их получится порезать тонко. Отмерьте нужное количество масла.
Peel the onion and thinly cut into rings or half rings.
Лук очистите от кожуры и тонко порежьте кольцами или полукольцами.
Add the required amount of sugar to the onion and mix well. Then the required amount of salt.
Добавьте к луку необходимое количество сахара и хорошенько перемешайте. Затем нужное количество соли.
Cut the lemon in half. Squeeze the juice out of the halves and grate one of them. Mix the resulting zest with lemon juice.
Лимон разрежьте пополам. Выдавите из половинок сок, а одну из них натрите на терке. Получившуюся цедру смешайте с соком лимона.
Heat a small amount of water, pour in lemon juice and pour the marinade over the onions. Cover with film.
Подогрейте небольшое количество воды, вылейте туда сок лимона и залейте маринадом лук. Накройте пленкой.
Leave to marinate for 30 minutes
Оставьте мариноваться на 30 минут