Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the chicken legs. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Куриные окорочка промойте. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Peel the garlic and cut into slices.
Чеснок очистите и нарежьте пластинками.
In a deep plate, marinate the legs by mixing garlic, curry, chicken seasoning, mustard, salt and vegetable oil.
В глубокой тарелке замаринуйте окорочка, смешав чеснок, карри, приправу для курицы, горчицу, соль и растительное масло.
Cover the chicken with cling film and leave to marinate for 10-15 minutes.
Накройте курицу пищевой пленкой и оставьте мариноваться на 10-15 минут.
Place the chicken legs on a baking sheet and bake in the oven for 40 minutes.
Выложите куриные окорочка на противень и поставьте запекаться в духовку на 40 минут.
Garnish the finished dish with fresh herbs and serve.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью и подавайте к столу.