Prepare all ingredients. Thaw and rinse the chicken, cut it up and remove excess. Wash the apples and preheat the oven to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте и промойте курицу, разделайте ее и удалите лишнее. Помойте яблоки и поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Cut the apple into large pieces on a cutting board.
Нарежьте на разделочной доске яблоко крупными кусочками.
In a separate bowl, mix honey and mustard seeds. Pour the mixture with vegetable oil, then add salt, ground black pepper and coriander
В отдельной миске смешайте мед и горчицу зернами. Залейте смесь растительным маслом, затем добавьте соль, черный молотый перец и кориандр
Prepare a baking dish. Grease it with vegetable oil and place the cut chicken in it. Generously coat the chicken with a mixture of honey, mustard and spices. Place the pan with the chicken to marinate in the refrigerator for 90 minutes.
Подготовьте форму для запекания. Смажьте ее растительным маслом и выложите в нее разделанную курицу. Обильно смажьте курицу смесью меда, горчицы и специй. Поставьте форму с курицей мариноваться в холодильник на 90 минут.
After 90 minutes, remove the chicken and stuff it with apple slices. The remaining apples can be placed on the bottom of the mold.
Спустя 90 минут достаньте курицу и начините ее кусочками яблок. Остатки яблок можно выложить на дно формы.
Place the chicken in an oven preheated to 180 C for 60 minutes.
Поставьте курицу в разогретую до 180 С духовку на 60 минут.
While cooking, brush the chicken with the juices from the bottom of the baking dish on all sides. After 60 minutes, remove the pan and leave the chicken for 10 minutes. Ready!
В процессе готовки со всех сторон смазывайте курицу соком с дна формы для запекания. Через 60 минут вытащите форму и оставьте курицу на 10 минут. Готово!
Cut the chicken into portions. Place the chicken and apples on a nice plate. Sprinkle the dish with finely chopped herbs. Serve the dish to the dinner table. Bon appetit!
Разрежьте курицу на порции. Выложите курицу с яблоками на красивую тарелку. Посыпьте блюдо мелконарезанной зеленью. Подавайте блюдо к обеденному столу. Приятного аппетита!