Prepare all ingredients. Thaw and rinse the chicken legs. Wash the vegetables, peel the garlic cloves and onions. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте и промойте куриные окорочка. Помойте овощи, очистите зубчики чеснока и репчатый лук. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Prepare a clean cutting board for vegetables. Cut the bell pepper and leek into pieces of the same size, cut the onion into half rings. Cut the tomato into slices and the champignon into slices along the stem. Chop the garlic.
Подготовьте чистую разделочную доску для овощей. Нарежьте кусочками одинакового размера болгарский перец и лук-порей, полукольцами нарежьте репчатый лук. Нарежьте помидор дольками, а шампиньон кусочками вдоль ножки. Измельчите чеснок.
Prepare a baking dish. Grease it with vegetable oil and place chopped vegetables and champignons there. Season the ingredients well with salt and pepper, then add thyme to taste. Mix all ingredients until thyme, salt and pepper are evenly distributed.
Подготовьте форму для запекания. Смажьте ее растительным маслом и выложите туда нарезку овощей и шампиньонов. Хорошо посолите и поперчите ингредиенты, затем добавьте тимьян по вкусу. Перемешайте все ингредиенты так, чтобы тимьян, соль и перец распределились равномерно.
Place chicken legs on vegetables, salt and pepper the meat on the top side.
Выложите на овощи куриные окорочка, посолите и поперчите мясо с верхней стороны.
Place the mold in an oven preheated to 180 C for 45 minutes. Ready!
Отправьте форму в разогретую до 180 С духовку на 45 минут. Готово!
Place chicken legs in vegetables and mushrooms on a beautiful plate. Serve the chicken at the dinner table. Bon appetit!
Выложите куриные окорочка в овощах и шампиньонах на красивую тарелку. Подавайте курицу к обеденному столу. Приятного аппетита!