Prepare all ingredients. Thaw and rinse the chicken legs. Wash the greens, peel the garlic cloves and preheat the oven to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте и промойте куриные окорочка. Помойте зелень, очистите зубчики чеснока и поставьте духовку на разогрев до 200 С.
Pour a little vegetable oil into the blender container, add salt, ground black pepper to taste and a few sprigs of parsley. Add a few cloves of garlic. Using a blender, puree all ingredients until smooth.
В емкость блендера налейте немного растительного масла, добавьте соль, перец черный молотый по вкусу и несколько веточек петрушки. Положите несколько зубчиков чеснока. С помощью блендера измельчите все ингредиенты до получения однородной массы.
Pour the mixture from the blender into a deep plate and dip the chicken legs in it.
Налейте смесь из блендера в глубокую тарелку и обмакните в ней куриные окорочка.
Prepare a clean baking sheet and place a grill rack on top of it. Place chicken legs on the grill.
Подготовьте чистый противень и поставьте на него сверху решетку гриль. Выложите куриные окорочка на решетку.
Bake the chicken in an oven preheated to 200 C for 40 minutes. Ready!
Запекайте курицу в разогретой до 200 С духовке в течение 40 минут. Готово!
Place the chicken legs on a nice plate. Decorate the plate with herbs. Serve the chicken at the dinner table. Bon appetit!
Выложите куриные окорочка на красивую тарелку. Украсьте тарелку зеленью. Подавайте курицу к обеденному столу. Приятного аппетита!