Wash the cilantro and dry. Peel the onions and garlic. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Помойте кинзу и просушите. Очистите репчатый лук и чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Rinse the chickpeas, cover with water at room temperature and leave for 4 hours.
Промойте нут, залейте водой комнатной температуры и оставьте на 4 часа.
Cut the garlic into arbitrary pieces.
Нарежьте чеснок на произвольные кусочки.
Cut the onion into small pieces.
Нарежьте репчатый лук небольшими кусочками.
Drain the chickpeas and place them in a tall measuring cup. Add garlic, onion, turmeric, cumin, paprika, salt, black pepper, baking powder and cilantro.
Слейте с нута воду и переложите его в высокий мерный стакан. Добавьте чеснок, лук, куркуму, зиру, паприку, соль, черный перец, разрыхлитель и кинзу.
Grind all ingredients until smooth.
Измельчите все ингредиенты до однородного состояния.
Roll the resulting puree into small balls and bread them in breadcrumbs.
Из получившегося пюре скатайте небольшие шарики и запанируйте в сухарях.
Line a baking sheet with parchment and place the falafel on it.
Застелите противень пергаментом и выложите на него фалафель.
Place the falafel in the oven for 20-25 minutes.
Отправьте фалафель в духовку на 20-25 минут.
Place the finished falafel on lettuce leaves. Bon appetit!
Готовый фалафель выложите на листья салата. Приятного аппетита!
Serve the falafel with a fresh vegetable salad and a sauce such as tzatziki.
Подайте к фалафелю салат из свежих овощей и соус, например, дзадзики.