Defrost the sorrel, squeeze and chop as desired. Melt the butter. Prepare the remaining ingredients.
Разморозьте щавель, отожмите и произвольно порубите. Растопите сливочное масло. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Break two chicken eggs into a deep bowl and pour in the milk.
В глубокую миску разбейте два куриных яйца и влейте молоко.
Add grated cheese, chopped sorrel and melted butter. Mix everything.
Добавьте тертый сыр, рубленый щавель и растопленное сливочное масло. Все перемешайте.
Sift flour into a bowl. Add baking powder, salt and black pepper.
Просейте в миску муку. Добавьте разрыхлитель, соль и черный перец.
Mix the dough thoroughly until smooth.
Тщательно перемешайте тесто до однородной консистенции.
Grease the frying pan with vegetable oil and place on the lowest heat possible. Pour the dough and filling into the pan and distribute evenly.
Смажьте сковороду растительным маслом и поставьте на самый минимальный огонь. Влейте в сковороду тесто с начинкой и равномерно распределите.
Cover the pie with a lid and cook for 20 minutes over low heat.
Накройте пирог крышкой и готовьте 20 минут на медленном огне.
Turn the pie over using a plate. To do this, cover the pie with a large flat plate and quickly turn the pan over so that the pie is on the plate. Then, carefully transfer the pie from the plate to the pan. Fry the pie covered for another 15 minutes.
Переверните пирог с помощью тарелки. Для этого накройте пирог большой плоской тарелкой, быстро переверните сковороду, чтобы пирог оказался на тарелке. Затем аккуратным движением переложите пирог с тарелки на сковороду. Жарьте пирог под крышкой еще 15 минут.
Sprinkle the finished pie with chopped herbs. Bon appetit!
Готовый пирог посыпьте рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Serve the pie garnished with fresh sorrel leaves and white sesame seeds.
Подайте пирог, украсив листьями свежего щавеля и белым кунжутом.