Thaw the puff pastry and sorrel. Drain excess water from the sorrel and chop it. Peel the onions. Wash and dry the parsley. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Разморозьте слоеное тесто и щавель. Со щавеля слейте лишнюю воду, порубите его. Репчатый лук очистите. Петрушку помойте и просушите. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Finely chop the parsley.
Петрушку мелко порубите.
Melt the butter in a frying pan and fry the onions over medium heat for 5-7 minutes until golden and translucent.
Растопите сливочное масло в сковороде и обжарьте репчатый лук на среднем огне в течение 5-7 минут до золотистого цвета и прозрачности.
Break three eggs into a deep bowl and whisk.
В глубокую миску разбейте три яйца и взболтайте.
Add chopped sorrel, cottage cheese, grated cheese, chopped parsley and fried onions to the bowl.
Добавьте в миску измельченный щавель, творог, тертый сыр, рубленую петрушку и жареный лук.
Salt and pepper the filling to taste. Stir.
Посолите и поперчите начинку по вкусу. Перемешайте.
Roll out the puff pastry to a thickness of 3-4 mm. Line a baking pan with parchment paper and grease with vegetable oil. Place the puff pastry into the pan, forming sides.
Слоеное тесто раскатайте до толщины 3-4 мм. Застелите форму для выпекания пергаментной бумагой и смажьте растительным маслом. Выложите в форму слоеное тесто, формируя бортики.
Place the filling on top of the dough and distribute evenly.
Сверху на тесто выложите начинку и равномерно распределите.
Place the pie in the oven for 30-40 minutes. Cool the finished pie slightly and remove from the mold.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 30-40 минут. Готовый пирог немного остудите и извлеките из формы.
Garnish the pie with fresh chopped spinach. Bon appetit!
Украсьте пирог свежим рубленым шпинатом. Приятного аппетита!