Measure out the required amount of ingredients. Thaw the dough in advance and let it stand for a while
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Тесто заранее разморозьте и дайте ему немного постоять
Roll out the dough into a layer 2 centimeters thick, sprinkle the table with flour.
Тесто раскатайте в пласт толщиной 2 сантиметра, присыпав стол мукой.
Finely chop the salted mushrooms and place them in the middle of the dough. Sprinkle finely chopped herbs on top. Bring the edges together as you would a pie and press them together well.
Соленые грибы мелко порежьте и уложите на середину теста. Сверху посыпьте мелко порезанной зеленью. Соедините края, как соединяете пирожки, и хорошенько прижмите их.
In a separate bowl, beat the eggs with a fork.
В отдельной чашке взбейте вилкой яйца.
Place the pie on a baking sheet lined with parchment paper. And brush with egg.
Пирог положите на противень, застеленный пергаментной бумагой. И смажьте яйцом.
Bake in an oven preheated to 180 degrees. Until a golden crust appears.
Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке. До появления золотистой корочки.