Prepare the required amount of ingredients.
Приготовьте необходимое количество ингредиентов.
Melt the butter in a separate bowl.
Масло растопите в отдельной посуде.
Mix the eggs with sugar and beat well with a fork.
Яйца смешайте с сахаром и хорошенько взбейте вилкой.
Combine the egg mixture with the butter and stir. Add the required amount of baking powder to the sifted flour.
Соедините яичную смесь с маслом, перемешайте. В просеянную муку добавьте необходимое количество разрыхлителя.
Combine flour and egg-butter mixture. Mix the dough thoroughly. Cover with film and put in the refrigerator. Let it sit for 15-20 minutes.
Соедините муку и яично-масляную смесь. Тщательно перемешайте тесто. Накройте пленкой и уберите в холодильник. Дайте ему полежать 15-20 минут.
Next, remove the dough from the cold, separate a small piece from it, wrap it in film, and put it in the freezer.
Далее достаньте тесто из холода, отделите от него небольшой кусочек и завернув в пленку, уберите в морозильную камеру.
Roll out the main part of the dough, sprinkle the table with flour, into a layer 2 centimeters thick. Using a rolling pin, place in a greased pan. Spread the top generously with jam.
Основную часть теста раскатайте, присыпав стол мукой, в пласт толщиной 2 сантиметра. При помощи скалки, уложите в смазанную форму. Сверху обильно смажьте вареньем.
Remove the dough from the cold and grate on top of the filling using a coarse grater. Bake in an oven preheated to 190 degrees until done.
Достаньте тесто из холода и потрите на крупной терке, сверху начинки. Выпекайте в разогретой до 190 градусов духовке до готовности.