Measure out the required amount of ingredients.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов.
Cut the chicken into cubes. Cut the mushrooms in half and cut into thin slices.
Курицу порежьте кубиками. Грибы разрежьте пополам и нарежьте тонкими пластинами.
Fry the mushrooms in oil, adding chicken to them. Simmer for 15-20 minutes, stirring.
Обжарьте на масле грибы, добавив к ним курицу. Тушите 15-20 минут, помешивая.
Next, without removing from the heat, add sour cream and simmer for another 10 minutes.
Далее не снимая с огня, добавьте сметаны и тушите еще 10 минут.
Add grated cheese to the prepared mixture and stir. Add salt to taste.
В приготовленную смесь добавьте тертый сыр, перемешайте. Посолите по вкусу.
Knead the dough well and divide into two parts, making one a little larger than the other. Then sprinkle the table with flour and roll out both halves.
Тесто хорошо промните и разделите на две части, одну сделайте немного больше, чем другую.Затем присыпьте стол мукой и раскатайте обе половины.
Place one large half in a greased pan. And put the filling on top. Spread the filling around the entire perimeter.
Одну большую половину выложите в форму, смазанную маслом. И сверху положите начинку. Разравняйте начинку по всему периметру.
For the second half, cut out shapes using cookie cutters.
Во второй половине вырежьте фигуры с помощью форм для печенья.
Cover the top of the pie with the other half of the dough. Seal around the edges and brush the pie with egg.
Накройте сверху пирог второй половиной теста. Закрепите по краям и смажьте пирог яйцом.