Take out the dough; it should rest for a while. As soon as the dough begins to rise, start preparing the pie. Rinse the chicken and mushrooms thoroughly.
Достаньте тесто, оно должно немного постоять. Как только тесто начнет подниматься, приступайте к приготовлению пирога. Курицу и грибы хорошенько промойте.
Cut mushrooms and chicken into cubes. Onion in half rings.
Грибы и курицу порежьте кубиками. Лук полукольцами.
Pour oil into the frying pan and set to heat. Then add onions, mushrooms and chicken. And fry until done.
На сковороду налейте масла и поставьте нагреваться. Затем добавьте лук, грибы и курицу.И обжаривайте до готовности.
3 minutes before readiness, add salt and all the necessary spices.
За 3 минуты до готовности посолите и добавьте все необходимые специи.
Divide the dough into parts in a ratio of 2/5 and 3/5. Roll out a smaller portion of the dough and cut into equal strips.
Тесто разделите на части в соотношении 2/5 и 3/5. Меньшую часть теста раскатайте и порежьте на одинаковые полоски.
Roll out most of the dough into a layer 2 cm thick.
Раскатайте большую часть теста в пласт толщиной 2 см .
Grease the mold with oil and place it on the bottom of the mold, making high edges. To prevent the filling from leaking.
Форму смажьте маслом и выложите на дно формы, сделав высокие края. Для того чтобы начинка не потекла.
Decorate the top of the pie with strips, pinching them at the edges. Beat the egg with a fork and brush the pie.
Сверху украсьте пирог полосками, защипывая их за края. Яйцо взбейте вилкой и смажьте пирог.
Place the pie in the oven preheated to 180 degrees. Bake for 30-40 minutes.
Поставьте пирог в духовку, разогретую до 180 градусов. Выпекайте 30-40 минут.