Wash the roe deer meat under running water, dry it lightly and cut into pieces of any size. Peel the onions, carrots and potatoes and cut into cubes. Wash the tomatoes and grind them in a meat grinder. Wash the bell pepper, remove the stem, remove internal membranes and seeds, and cut as desired. Peel the garlic and chop coarsely. Wash the greens, dry on paper towels and chop.
Мясо косули вымойте под проточной водой, слегка обсушите и нарежьте на кусочки произвольного размера. Лук, морковь и картофель почистите и нарежьте брусочками. Помидоры вымойте и измельчите в мясорубке. Болгарский перец вымойте, удалите плодоножку, очистите от внутренних перегородок и семян, нарежьте произвольно. Чеснок очистите и крупно нарежьте. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите.
Boil the roe deer meat. Place the pieces of meat in a deep saucepan, add water (about 2 liters will be required) and cook over medium heat for 60-120 minutes, remembering to remove the foam that forms during cooking.
Сварите мясо косули. Кусочки мяса положите в глубокую кастрюлю, залейте водой (потребуется около 2 литров) и варите на среднем огне 60-120 минут, не забывая снимать образующуюся при варке пену.
Add vegetables to the meat. Add chopped onions, carrots and potatoes to the pan with roe deer meat. Cook for 15 minutes. Then add bell pepper, chopped tomatoes, salt, ground black pepper, cumin and coriander, cook for 15 minutes. Then pour garlic into the shurpa, cover with a lid and leave to steep for another 15 minutes.
Добавьте к мясу овощи. Добавьте в кастрюлю с мясом косули нарезанные лук, морковь и картофель. Варите 15 минут. Затем добавьте болгарский перец, измельченные помидоры, соль, черный молотый перец, зиру и кориандр, варите 15 минут. Затем засыпьте в шурпу чеснок, накройте крышкой и оставьте настаиваться еще на 15 минут.
Pour the roe deer shurpa into deep serving bowls and sprinkle generously with chopped herbs.
Шурпу из косули разлейте по глубоким порционным тарелкам, щедро посыпьте рубленой зеленью.