Measure out the required amount of ingredients. Sift the flour, cut the butter into pieces and leave at room temperature. Rinse the breast thoroughly.
Отмерьте нужное количество ингредиентов. Муку просейте, масло порежьте кусочками и оставьте при комнатной температуре. Грудку тщательно промойте.
Mash the softened butter with a spoon and combine with one egg.
Размягченное масло разомните ложкой и соедините с одним яйцом.
Combine the resulting mixture with flour and mix thoroughly. Don't forget to add salt.
Соедините полученную смесь с мукой и тщательно перемешайте. Не забудьте посолить.
Chop the onions, mushrooms, broccoli, chicken, and grate the cheese on a coarse grater.
Порежьте лук, грибы, брокколи, курицу, сыр потрите на крупной терке.
Fry onions and mushrooms in vegetable oil until golden brown.
Обжарьте лук и грибы на растительном масле до золотистого цвета.
Add chicken pieces and fry until half cooked. Salt the filling.
Добавьте кусочки курицы и жарьте до полуготовности. Посолите начинку.
Then add broccoli and simmer for 10 minutes.
Затем добавьте брокколи и тушите в течении 10 мин.
While the vegetables are cooking, prepare the filling. Combine eggs with milk and add grated cheese and spices to taste.
Пока готовятся овощи, приготовьте заливку. Яйца соедините с молоком и добавьте тертого сыра и специй по вкусу.
Roll out the dough and place it in the mold, after greasing it, straighten the edges well.
Тесто раскатайте и уложите в форму, предварительно смазав ее, хорошенько расправьте края.
Place the filling on the dough and fill with the prepared mixture.
Выложите на тесто начинку и залейте приготовленной смесью.
Bake the pie in an oven preheated to 180 degrees for 35-40 minutes.
Пирог выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течении 35-40 минут.