Rinse the leg with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200°C.
Ополосните окорочок холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200°С.
Place the leg in a deep bowl. Add sour cream, salt and spices.
Выложите окорочок в глубокую миску. Добавьте сметану, соль и специи.
Mix everything. Distribute the sour cream marinade over the entire surface of the leg.
Всё перемешайте. Распределите сметанный маринад по всей поверхности окорочка.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place the marinated ham in it.
Смажьте растительным маслом форму для запекания. Выложите в нее окорочок в маринаде.
Place the leg in the oven for 35-40 minutes at 200°C.
Отправьте окорочок в духовку на 35-40 минут при 200 °С.
Serve the finished leg with a spoonful of sour cream and chopped dill. Bon appetit!
Готовый окорочок сервируйте ложечкой сметаны и рубленым укропом. Приятного аппетита!
Serve the leg with mashed potatoes and a fresh vegetable salad.
Подайте окорочок с картофельным пюре и салатом из свежих овощей.