Rinse the chicken leg with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the garlic. Preheat oven to 200°C.
Куриный окорочок ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Чеснок очистите. Разогрейте духовку до 200 °С.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a garlic press.
Натрите чеснок на мелкой терке либо выдавите через чеснокодавилку.
In a bowl, combine mayonnaise, garlic, chicken seasoning, black pepper and a pinch of salt.
В миске смешайте майонез, чеснок, приправу для курицы, черный перец и щепотку соли.
Rub the chicken leg with the resulting sauce.
Натрите окорочок получившимся соусом.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the ham in the sauce on it.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите на нее окорочок в соусе.
Place the leg to bake in the oven for 30-40 minutes at 200°C.
Отправьте окорочок запекаться в духовку на 30-40 минут при 200 °С.
Chicken leg in mayonnaise is ready. Bon appetit!
Куриный окорочок в майонезе готов. Приятного аппетита!
Serve the chicken leg with fluffy mashed potatoes and a fresh vegetable salad as a side dish.
Подайте к окорочку в качестве гарнира воздушное картофельное пюре и салат из свежих овощей.