Peel the potatoes. Wash the champignons and dry. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Очистите картофель. Помойте шампиньоны и обсушите. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the potatoes into small 5mm cubes.
Нарежьте картофель маленькими кубиками размером 5 мм.
Cut the champignons into small pieces.
Шампиньоны нарежьте небольшими кусочками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the mushrooms for 5 minutes over medium heat.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте грибы в течение 5 минут на среднем огне.
Add the potatoes to the pan and fry everything together for another 5 minutes. Salt and pepper the filling to taste. Remove it from the heat and cool slightly.
Добавьте в сковороду картофель и обжарьте всё вместе еще 5 минут. Посолите и поперчите начинку по вкусу. Снимите ее с огня и немного остудите.
Meanwhile, prepare the dough. Break two chicken eggs into a deep bowl. Add kefir and stir.
Тем временем приготовьте тесто. В глубокую миску разбейте два куриных яйца. Добавьте кефир и перемешайте.
Add corn and wheat flour, salt, sugar and baking powder. Mix the dough thoroughly so that there are no lumps.
Добавьте кукурузную и пшеничную муку, соль сахар и разрыхлитель. Тщательно перемешайте тесто, чтобы не было комочков.
Grease a baking dish with butter or vegetable oil. Pour half of the batter into the bottom.
Смажьте форму для запекания сливочным или растительным маслом. Вылейте на дно половину теста.
Then add the potato and mushroom filling.
Затем выложите картофельно-грибную начинку.
Carefully pour the remaining dough on top.
Сверху аккуратно вылейте оставшееся тесто.
Place the pie in the oven to bake for 30-40 minutes at 180°C.
Отправьте пирог в духовку выпекаться на 30-40 минут при температуре 180 °С.
Jellied pie with potatoes and mushrooms is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с картошкой и грибами готов. Приятного аппетита!
Add grated cheese and herbs to the filling. This will make the pie even tastier.
Добавьте в начинку тертый сыр и зелень. Так пирог станет еще вкуснее.