Prepare all ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Place raspberries in a bowl. Add sugar and stir.
Выложите малину в миску. Добавьте сахар и перемешайте.
Dust the table with flour and place the dough on it. Divide the dough into two parts: one should be larger, the other smaller.
Присыпьте стол мукой и выложите на него тесто. Разделите тесто на две части: одна должна быть побольше, другая поменьше.
Take a larger piece and roll it out to a thickness of 4-5 mm. This will be the base of the pie. Place it on a baking sheet lined with parchment or a silicone mat.
Возьмите больший кусок и раскатайте его до толщины 4-5 мм. Это будет основа пирога. Выложите ее на противень, застеленный пергаментом или силиконовым ковриком.
Place the raspberries and sugar in the center of the base, leaving a margin of about 3 cm around the edges.
В центр основы выложите малину с сахаром, оставляя по краям отступ примерно 3 см.
Fold the edges of the dough over to form sides.
Заверните края теста, формируя бортики.
Roll out the remaining small piece of dough and cut into 1 cm wide strips. Place the dough strips in a grid pattern on top of the pie. Lightly press the strips together and against the edges of the base.
Оставшийся небольшой кусок теста раскатайте и нарежьте на полоски шириной 1 см. Выложите полоски из теста в виде сетки сверху на пирог. Слегка прижмите полоски друг к другу и к бортикам основы.
Brush the pie with egg yolk.
Смажьте пирог яичным желтком.
Place the pie in the oven to bake for 30-40 minutes at 180°C. Cool the finished pie slightly.
Отправьте пирог в духовку выпекаться на 30-40 минут при 180 °С. Готовый пирог немного остудите.
Serve the pie garnished with raspberries and powdered sugar. Bon appetit!
Подайте пирог, украсив малиной и сахарной пудрой. Приятного аппетита!