Check all the ingredients required for the dish, peel the skins from the sausages, wash the chicken egg, and prepare the work surface.
Проверьте все требуемые для блюда ингредиенты, очистите сосиски от шкурки, помойте куриное яйцо, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the sausages into portions, thread them onto skewers and roll them in flour - this will help the batter stick better.
Нарежьте сосиски на порционные кусочки, нанижите на шпажки и обваляйте в муке — так кляр будет лучше держаться.
Prepare the batter for the batter. To do this, mix a chicken egg, two types of flour, milk, sugar, salt and baking powder.
Приготовьте тесто для кляра. Для этого смешайте куриное яйцо, два вида муки, молоко, сахар, соль и разрыхлитель.
Dip each sausage skewer into the deep frying batter.
Обмакните каждую сосиску на шпажке в тесто для фритюра.
Cook sausages in oil for 7-10 minutes.
Готовьте сосиски в масле 7-10 минут.
Remove excess oil with a paper towel. Serve the deep-fried sausages hot.
Удалите излишки масла с помощью бумажного полотенца. Подавайте сосиски во фритюре горячими.
Place deep-fried sausages on a plate, pour mustard sauce over them and sprinkle with fresh herbs. Bon appetit!
Выложите сосиски во фритюре на тарелку, полейте горчичным соусом и посыпьте свежей зеленью. Приятного аппетита!