Check all the ingredients for the dish, peel the skins from the sausages, and prepare the work surface.
Проверьте все ингредиенты для блюда, очистите сосиски от шкурки, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the sausages into portions. Thread the pieces onto skewers.
Нарежьте сосиски на порционные кусочки. Нанижите кусочки на шпажки.
Dredge sausages in flour.
Обваляйте сосиски в муке.
Prepare the batter for deep frying. To do this, mix the egg, milk and flour, add salt to taste.
Приготовьте жидкое тесто для фритюра. Для этого смешайте яйцо, молоко и муку, добавьте соль по вкусу.
Dip each portion into the deep frying batter.
Обмакните каждую порцию в тесто для фритюра.
Deep fry the sausages until tender, 7-10 minutes.
Готовьте сосиски во фритюре до готовности в течение 7-10 минут.
Remove excess oil with a paper towel.
Удалите лишнее масло с помощью бумажного полотенца.
Serve breaded sausages hot with your favorite sauce. Bon appetit!
Подавайте сосиски в панировке горячими с любимым соусом. Приятного аппетита!