Wash the tomatoes and herbs, peel the skins from the sausages, prepare the work surface; turn on the oven to warm up to 170 degrees.
Помойте помидоры и зелень, очистите сосиски от шкурки, подготовьте рабочую поверхность; включите духовку разогреваться до 170 градусов.
Cut the loaf in half.
Разрежьте батон пополам.
Cut sausages, tomatoes and cheese into cubes. Chop the greens.
Нарежьте кубиками сосиски, помидоры и сыр. Измельчите зелень.
Mix cheese, tomatoes, sausages, herbs and mayonnaise in a deep bowl.
Смешайте в глубокой миске сыр, помидоры, сосиски, зелень и майонез.
Place the cut loaf on a baking tray. Place the filling for hot sandwiches on the loaf.
Выложите на противень для запекания разрезанный батон. На батон выложите начинку для горячих бутербродов.
Bake the hot sandwiches in the preheated oven until cooked through, 10 to 15 minutes.
Запекайте горячие бутерброды в предварительно разогретой духовке до готовности в течение 10-15 минут.
Sprinkle hot sandwiches with fresh herbs and serve. Bon appetit!
Посыпьте горячие бутерброды свежей зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!