Check all the ingredients for the dish, wash the chicken eggs, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Проверьте все ингредиенты для блюда, помойте куриные яйца, включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Fry the chopped onions and minced meat until tender, add herbs, paprika and salt to taste.
Обжарьте до готовности нарезанный репчатый лук и фарш, добавьте травы, паприку и соль по вкусу.
Let the finished minced meat cool. The filling for the jellied pie is ready.
Дайте остыть готовому фаршу. Начинка для заливного пирога готова.
Mix milk, chicken eggs and melted butter.
Смешайте молоко, куриные яйца и растопленное сливочное масло.
Add flour and baking powder. Mix the dough until smooth.
Добавьте муку и разрыхлитель. Смешайте тесто до однородности.
Pour half the dough into a baking dish greased with butter.
Вылейте половину теста в форму для выпекания, смазанную сливочным маслом.
Place the pie filling on the dough.
Выложите на тесто начинку для пирога.
Fill the pie with the remaining dough.
Залейте пирог оставшимся тестом.
Bake the jellied pie in a preheated oven for 40-45 minutes. The dish is ready!
Выпекайте заливной пирог в предварительно разогретой духовке в течение 40-45 минут. Блюдо готово!
Serve the pie with fresh herbs. Bon appetit!
Подавайте пирог со свежей зеленью. Приятного аппетита!