Check the required ingredients, wash the mushrooms and clean them from dirt, prepare the work surface.
Проверьте требуемые ингредиенты, помойте грибы и очистите их от загрязнений, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the mushrooms into neat thin pieces.
Нарежьте грибы аккуратными тонкими кусочками.
Fry the mushrooms until tender for 7-10 minutes. A few minutes before the end of frying, add granulated garlic, salt and ground black pepper to the mushrooms.
Обжарьте грибы до готовности в течение 7-10 минут. За несколько минут до окончания жарки добавьте к грибам гранулированный чеснок, соль и черный молотый перец.
Fry the croutons until lightly browned.
Обжарьте гренки до легкой румяной корочки.
Spread the croutons with cream cheese.
Намажьте гренки сливочным сыром.
Place mushrooms over cream cheese. The dish is ready!
Выложите грибы на сливочный сыр. Блюдо готово!
Garnish the mushroom croutons with fresh herbs and serve. Bon appetit!
Украсьте гренки с грибами свежей зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!