Boil the eggs hard, cool in cold water, and peel. Wash the tomato, lettuce and parsley leaves for serving and dry with paper towels. Peel the onion. Open the can of tuna and drain the liquid. Cut eggs and tomatoes into slices, onions into rings. Cut the cheese into slices. Mash the tuna. Finely chop the capers and anchovies. Prepare the grill and lunchbox. To get rid of the bitterness of onions, marinate them in a mixture of sugar and vinegar, and then rinse them a little.
Яйца отварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Помидор, салат и листики петрушки для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Лук почистите. Откройте баночку с тунцом, слейте жидкость. Яйца и помидоры нарежьте кружочками, лук — кольцами. Сыр порежьте на ломтики. Тунец разомните. Каперсы и анчоусы мелко порубите. Приготовьте гриль и ланчбокс. Чтобы избавиться от горечи лука, замаринуйте его в смеси сахара и уксуса, а затем немного промойте.
Make a spread. Combine capers and anchovies in a deep bowl, add mayonnaise and stir.
Сделайте намазку. Каперсы и анчоусы соедините в глубокой миске, добавьте майонез и перемешайте.
Assemble the sandwich. Place half the bread slices on a baking sheet and brush with spread. Distribute the ingredients in the following order: mashed tuna, slices of tomatoes, eggs, onion rings, slices of cheese, lettuce. Top with remaining bread slices. Place under preheated grill for 3 minutes.
Соберите сэндвич. Половину хлебных ломтиков выложите на противень, смажьте намазкой. Распределите продукты в следующем порядке: размятый тунец, кружочки помидоров, яиц, луковые кольца, ломтики сыра, листья салата. Сверху накройте оставшимися хлебными ломтиками. Поставьте под разогретый гриль на 3 минуты.
Cut each sandwich diagonally and place in a lunchbox. Top with parsley leaves.
Каждый сэндвич разрежьте по диагонали, сложите в ланчбокс. Сверху украсьте листьями петрушки.