Wash the offal thoroughly. Peel the garlic and cut into slices. Wash the greens, dry on paper towels and chop.
Субпродукты тщательно вымойте. Чеснок очистите и нарежьте дольками. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте.
Prepare the broth. Place the beef and heart in a large saucepan, cover with water and place over medium heat. After the water boils, drain the broth.
Приготовьте бульон. Говядину и сердце положите в большую кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь средней мощности. После того как вода закипит, слейте бульон.
Continue cooking the broth. Fill the pot with fresh water and continue to cook, about 60 minutes. 20 minutes before the end of cooking, add pork liver and lung. Season with salt and add peppercorns. At the end of cooking, remove the meat and offal, cool them and cut them into pieces. Leave the broth.
Продолжите варить бульон. Наполните кастрюлю свежей водой и продолжайте варить, приблизительно 60 минут. За 20 минут до окончания варки добавьте свиные печень и легкое. Приправьте солью и добавьте перец горошком. По окончании варки извлеките мясо и субпродукты, остудите их и нарежьте кусочками. Бульон оставьте.
Finish cooking the soup. Return the broth to the stove and bring to a boil. After boiling, add garlic, pearl barley and bay leaf. Cook until tender, approximately 30 minutes. A minute before the end of cooking, add chopped offal and meat, remove the bay leaf.
Завершите приготовление супа. Бульон верните на плиту и доведите до кипения. После закипания добавьте чеснок, перловую крупу и лавровый лист. Варите до готовности, приблизительно 30 минут. За минуту до окончания варки добавьте нарезанные субпродукты и мясо, лавровый лист извлеките.
Sprinkle Chuvash-style shurpe with chopped herbs and serve in deep clay plates.
Посыпьте шурпе по-чувашски измельченной зеленью и подавайте к столу в глубоких глиняных тарелках.