Cut the meat into lengthwise pieces of approximately 1.5-2 centimeters. Chop the onion into half rings. Cut potatoes and tomatoes into slices. Grate the cheese.
Нарежьте мясо продольными кусочками примерно 1,5-2 сантиметра. Лук порубите полукольцами. Картофель и помидоры нарежьте кружочками. Сыр натрите на терке.
Season the meat with salt, pepper and seasoning as desired. Add the onion and leave to marinate for about 20 - 30 minutes.
Мясо натрите солью, перцем и приправой по желанию. Добавьте лук и оставьте мариноваться примерно на 20 - 30 минут.
Grease a baking sheet with oil and lay out the ingredients in layers: potatoes, meat and onions, then grease well with mayonnaise, make another layer and place tomatoes on top. Place a baking sheet in an oven preheated to 180 degrees and bake for 60 minutes. 5 minutes before ready, sprinkle with grated cheese.
Противень смажьте маслом и выложите ингредиенты слоями: картофель, мясо с луком, затем хорошо смажьте майонезом, сделайте еще один слой и сверху выложите помидоры. В разогретую до 180 градусов духовку поставьте противень и запекайте 60 минут. За 5 минут до готовности посыпьте тертым сыром.
Cut into portions, decorate each guest's dish with lettuce leaves, lay out the meat in French style, sprinkle with finely chopped herbs. Serve with fresh cucumbers and peppers.
Разрежьте на порции, украсьте блюдо каждого гостя листьями салата, выложите мясо по-французски, присыпьте мелко нарезанной зеленью. Подавайте со свежими огурчиками и перцем.