Prepare all ingredients. Carefully separate the eggs into yolks and whites.
Подготовьте все ингредиенты. Яйца аккуратно разделите на желтки и белки.
Beat the yolks with a mixer with ½ sugar until white and the mass increases by one and a half to two times. Beat the whites separately, gradually adding the remaining sugar, beat until you obtain a voluminous fluffy mass that does not flow from the whisks. Add 1/3 of the beaten whites to the yolks, mix carefully, then add 1/3 of the flour and mix again. Then alternately add the yolk mass and flour to the whipped whites in several approaches (3-4 times), stirring gently with a silicone spatula. Do not knead too much, as the whites may settle.
Желтки взбейте миксером с ½ сахара до побеления и увеличения массы в полтора-два раза. Белки взбейте отдельно, понемногу добавляя оставшийся сахар, взбивайте до получения объемной пышной массы, которая не стекает с венчиков. 1/3 часть взбитых белков добавьте к желткам, осторожно перемешайте, далее добавьте 1/3 муки и снова перемешайте. Затем поочередно добавьте к взбитым белкам желтковую массу и муку в несколько подходов (3-4 раза), аккуратно перемешивая силиконовой лопаткой. Сильно вымешивать нельзя, так как белки могут осесть.
Place the dough in a pan lined with parchment; do not grease the bottom and sides of the pan with anything. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes, do not open the oven door until a light aroma of baking appears in the kitchen (after about 20 minutes). You can determine the readiness of the biscuit using a match or a toothpick; it should remain dry and clean.
Тесто выложите в форму, застеленную пергаментом, дно и борта формы ничем не смазывайте. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30-40 минут, дверцу духовки не открывайте до того, как на кухне не появится легкий аромат выпечки (примерно через 20 минут). Готовность бисквита можете определить с помощью спички или зубочистки, она должна оставаться сухой и чистой.
Use ready-made cakes to make cakes or pastries, as well as as an independent dessert with jam or preserves for tea.
Готовые коржи используйте для приготовления тортов или пирожных, а так же как самостоятельный десерт с джемом или вареньем к чаю.