Rinse the chicken thoroughly, peel the onions, carrots, and garlic. Press the garlic.
Тщательно промойте куриное мясо, очистите репчатый лук, морковь, и чеснок. Чеснок подавите прессом.
Place all the ingredients in the multicooker bowl and pour in water; the water should cover the meat by about 3-4 fingers. Turn on the “jellied” or “stew” mode. As soon as the chicken meat is boiled, place the spices in the multicooker bowl: salt, black pepper, bay leaf.
Уложите все ингредиенты в чашу мультиварки и налейте воды, вода должна покрыть мясо примерно на 3-4 пальца. Включите режим «холодец» или «тущение». Как только куриное мясо отварится, выложите в чашу мультиварки специи: соль, черный перец, лавровый лист.
Boil the ingredients, then add chopped garlic to the vegetables and continue cooking the broth for another 15 minutes. After this, let the broth cool. For 3 tablespoons of gelatin we will need about 1300-1400 ml of broth. Pour the broth into it and wait for the gelatin to swell, then add the contents to the broth. Next, strain the broth, chop the meat and pour the jellied meat into the dish. Leave it to harden in the refrigerator.
Отварите ингредиенты, затем к овощам добавьте измельченный чеснок и продолжайте варить бульон еще 15 минут. После этого, дайте бульону остыть. На 3 столовые ложки желатина нам понадобится около 1300-1400 мл бульона. Залейте в него бульон и подождите набухания желатина, после чего добавьте в бульон содержимое. Далее процедите бульон, измельчите мясо и залейте холодец в блюдо. Оставьте его застыть в холодильнике.
Serve the dish cold. Garnish with a sprig of parsley, dill or basil.
Подавайте блюдо холодным. Украсьте веточкой петрушки, укропа или базилика.