Prepare all ingredients. Sift the wheat flour through a sieve. Peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Просейте пшеничную муку через сито. Очистите чеснок.
Knead the dough. Mix flour with yeast, add water and knead the dough. Do not pour out all the flour at once, add a little at a time to avoid a hard knead. When the dough is ready, add olive oil and knead again, leave the dough to rest.
Замешайте тесто. Муку смешайте с дрожжами, добавьте воды и замешайте тесто. Не высыпайте всю муку сразу, досыпайте понемногу, чтобы избежать твердого замеса. Когда тесто уже готово, добавьте оливковое масло и вымешайте еще раз, оставьте тесто на отдых.
While the dough is rising, grate the cheese and chop the garlic into slices. When the dough has risen, grease the multicooker bowl and form the dough into a cake. Pepper the focacia, add garlic and cheese, and bake. Ready-made focacia is served instead of bread.
Пока тесто поднимается, натрите на терке сыр и измельчите чеснок слайсами. Когда тесто поднялось, смажьте чашу мультиварки, и в ней же сформируйте лепешку из теста. Поперчите фокачу, выложите чеснок и сыр, отправьте выпекаться. Готовая фокача подается вместо хлеба.
Serve focaccia instead of bread with any dish. Or serve garnished with herbs for a snack.
Подавайте фокаччу вместо хлеба к любому блюду. Либо подавайте украсив зеленью во время перекуса.